ŽIVEO ETSY!

19 thoughts on “ŽIVEO ETSY!”

  1. Mislim da je ova tema jako aktualna ne samo za Etsy, već za bilo kog tko se bavi prodajom proizvoda ili usluga. Dobro si istaknula da imati proivod i imati mjesto gdje se prodaje nije sve, to je možda nekih 30%! Bitno je, kako ćeš ispričati svoju priču zašto si najbolja, kako ćeš potaknuti svoje kupce da pogledaju i najbitnije kupe baš tvoju stvar, kako ćeš stvoriti ovisnost… važna je reklama. Bitno je da se priča! A tu dobro dođe i Fb oglašavanje, kao jedna od mogućnosti!

    Like

    1. Nadja, idemo polako! Reklama je SAMO jedan segment, marketing je cela prica, a na etsy ima i malo SEO (ti si makar strucnjak), malo nekih drugacijih znanja i razumevanja!
      FB oglasavanje…. pa imam pricu JA vs. FB oglasavanje! Ja pobedila!

      Liked by 1 person

      1. Što više alata koristi za stvaranje priče, veća šansa da proivod bude brže primijećen! 😉 Znam da stvaraš svoju priču već neko vrijeme, i dobro ti ide!

        Like

  2. Da,odlican text;-)Jednom sam naisla na ovaj sajt i odusevila se.Bavim se povremeno rucnim radom iz hobija i dobro bi mi doslo da se registrujem.Planiram.Citajuci davno o njemu malo me zbunila dostava proizvoda(kako cu to poslati na najbolji nacin) i placanje postavljanenih proizvoda.Znam da nije to nista tako komplikovano ali mi se u tom momentu ucinilo!Bas bih volela da uplovim u ovu vodu.

    Like

    1. Sve što je na stranom jeziku, izgleda komplikovanije nego što jeste! E sad, da bi prodavnica na etsy bila uspešna, mora se odvojiti vremena. I malo naučiti…
      Znam po sebi, “gde ja da učim u ovom godinama”, “šta će to meni”, “ma ne umem ja to”…. milion izgovora a opet, mnogo mi je lepo kad vidim da mi je neko nešto naručio! Prva prodaja mi je isplatila sve moguće i nemoguće troškove, druga sav matrijal utrošen u poseldnjih nekoliko meseci u koješta (pa i moje), a onda sam sa zadovoljstvom potrošila dalje parice! NA SEBE!!!!!!

      Like

  3. Ja sam imala prodavnicu na Etsy-ju i skroz se razočarala! Za 8 meseci nisam ništa prodala i nisam mogla da shvatim tačan uzrok problema. Tako sam na kraju odustala. Moj problem je što ne znam gde bi moglo da škripi da bih poradila na tome…

    Like

    1. Draga Mia! Verujem da se tako desilo! U sustini, i mojih prvih 6 meseci je bilo totalno razocarenje, dok nisam resila da poradim na tome da to popravim. Zvucim kao iz price, ali pocela sam od citanja svega sto mi je doslo pod ruku o ETSY, SEO na ETSY. Ako ti nije tesko, ostani malo uz mene na blogu, mozda zajedno dodjemo do resenja sta si mogla bolje! Verujem da jos uvek mozes…
      I ja mislim da jos uvek skripim, i dalje ucim. U svojih 57 godina 🙂 Ali, to je zivot!

      Like

      1. Imam Etsyshop 3 mjeseca i ništa se ne događa!Oglašavam se i na Fb,ali samo skupljam lajkove.Ustvari, taj Etsy me zastrašuje,pojma nemam što raditi da se čuje za mene,i …što je to SAO na Etsy??!!

        Like

  4. Dopada mi se ova priča i komentari su interesantni. Već duže vreme razmišljam o prodaji putem Etsy, ali se ne usudjujem jer nemam nikakvog iskustva u tom tipu prodaje. Hvala za želju da nam pomognete.

    Like

Leave a comment